Dr. Greve Pharma Anti-Age Serum 30ml

kr 144,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.80

Effektivt serum for daglig bruk

Produktinformasjon

Reduser synlige aldringstegn

Dr. Greve Pharma Anti-Age Serum 30ml er en kraftig antioksidant som hjelper til med å redusere synlige aldringstegn og forbedre hudens elastisitet. Dette serumet inneholder aktive ingredienser som stimulerer kollagenproduksjonen og hjelper til med å gjenoppbygge huden. Resultatet er en jevnere og mer strålende hudtone.

Fuktighetsgivende og næringsrik serum for moden hud

Dr. Greve Pharma Anti-Age Serum 30ml er spesielt utviklet for moden hud som trenger ekstra fuktighet og næring. Dette serumet har en lett og absorberende konsistens som gir intens fuktighet og hjelper til med å bekjempe tørrhet og stramhet i huden. Serumet er også formulert med skånsomme ingredienser som ikke irriterer eller tørker ut huden.

Effektivt serum for daglig bruk

Dr. Greve Pharma Anti-Age Serum 30ml er en effektiv antioksidant som gir deg verdi for pengene. Dette serumet kommer i en praktisk dropper som gjør det enkelt å dosere og påføre produktet. Du trenger bare noen få dråper serum for å dekke hele ansiktet og halsen. Serumet er også svært holdbart og varer lenge, noe som gjør det til en smart investering for din daglige hudpleierutine.

Egenskaper

Navn: Dr. Greve Pharma Anti-Age Serum 30ml

Leverandør: Lilleborg Ello

Varenummer: 972731

Ingredienser

Aqua, Caprylyl Methicone, Glycerin, Octyldodecyl Myristate, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic acid, Potassium Hydrolyzed Polygamma-Glutamate, Tocopherol, PEG-12 Dimethicone/PPG-20 Crosspolymer, Carbomer, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol.

Handlekurv
Dr. Greve Pharma Anti-Age Serum 30ml
kr 144,00 ink. mva.
Skroll til toppen