-42%

Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid 50 ml

Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid er en skånsom ansiktsfluid spesielt utviklet for å berolige og gjenopprette balansen i sensitiv hud.

kr 109,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319866010126 SKU 924160 Kategorier , , ,

Pris pr. ml.: kr. 3.78

Produktinformasjon

Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid er en skånsom ansiktsfluid spesielt utviklet for å berolige og gjenopprette balansen i sensitiv hud. Den lette og delikate formuleringen trekker raskt inn i huden og gir umiddelbar fuktighet og beroligelse. Denne ansiktsfluiden er designet for å redusere følelsen av ubehag, irritasjon og rødhet, samtidig som den bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Fordeler med Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid 

  • Beroligende effekt: Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid bidrar til å redusere følelsen av ubehag, irritasjon og rødhet i sensitiv hud. Den gir øyeblikkelig lindring og komfort.
  • Fuktighetsgivende: Ansiktsfluiden gir intensiv fuktighet til huden, og bidrar til å opprettholde en sunn og hydrert hudtone.
  • Styrker hudens beskyttelsesbarriere: Den spesielle formuleringen hjelper til med å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere, noe som er viktig for å bevare hudens velvære.
  • Lett og delikat: Fluiden har en lett konsistens som absorberes raskt uten å tette porene eller føles fet. Den er ideell for daglig bruk.

Opplev den skånsomme og beroligende effekten av Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid. Ta vare på sensitiv hud, reduser ubehag og oppnå en balansert og velpleid hudtone. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv ansiktspleie for sensitiv hud!

Egenskaper

Navn: Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid 50 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 924160

Ingredienser

aqua, glycerin, canola oil, alpha-glucan oligosaccharide, diethylhexyl carbonate, dimethicone, xylitylglucoside, cetearyl olivate, butyrospermum parkii butter extract, stearyl dimethicone, panthenol, butyrospermum parkii butter, anhydroxylitol, sorbitan olivate, polymnia sonchifolia root juice, tocopheryl acetate, allantoin, sucrose stearate, xylitol, maltodextrin, glucose, hydrolyzed hyaluronic acid, lactobacillus, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, citric acid, sodium hydroxide, phenoxyethanol, sodium benzoate

Handlekurv
Cosmica Face Sensitive Balance Face Fluid 50 mlCosmica Face Sensitive Balance Face Fluid 50 ml
kr 109,00 ink. mva.
Skroll til toppen