-40%

Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster 30 ml

Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster er et utrolig konsentrert og effektivt serum, som gir umiddelbar, intens og langvarig tilførsel av fuktighet dypt inn i huden.

Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7319861022339 SKU 859419 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 8.30

Produktinformasjon

Drømmer du om en myk, strålende hud som ser og føles fantastisk? Da er Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster det perfekte tillegget til din skjønnhetsrutine. Denne lasken er din nøkkel til en sunn og glødende hud, og den kommer til å bli din beste venn for å oppnå den naturlige skjønnheten du fortjener.

Hva er Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster?

Cosmica er en anerkjent merkevare med en lang historie innen hudpleie, og de har skapt dette fantastiske produktet for å hjelpe deg med å oppnå den hudpleiedrømmen du alltid har hatt. Denne vitamin B-berikede boosteren er spesielt formulert for å gi huden din en skikkelig dose av næring og fuktighet. Med ingredienser som er nøye utvalgt for å pleie huden din, vil du merke en umiddelbar forskjell.

Fordeler med Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster

  1. Dyp Fuktighet: Denne boosterens lette konsistens trenger dypt inn i huden, og gir den den fuktigheten den trenger for å stråle hele dagen.
  2. Glødende Hud: Vitamin B bidrar til å revitalisere huden din og gi den en sunn og naturlig glød.
  3. Forbedret Tekstur: Regelmessig bruk av denne boosteren vil bidra til å forbedre hudens tekstur og gjøre den mykere og jevnere.
  4. Beroligende Effekt: Den delikate formuleringen er også beroligende for sensitiv hud, og kan bidra til å redusere rødhet og irritasjon.
  5. Absorberes Raskt: Denne boosteren absorberes raskt uten å føles fet, slik at du kan bruke den under sminke eller som en del av din nattlige hudpleierutine

Anbefalt bruk

   • Påfør en liten mengde Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster på ren hud, morgen og kveld.
   • Masser forsiktig inn i huden med oppadgående bevegelser for å fremme bedre absorpsjon.
   • Følg opp med din favorittfuktighetskrem og solkrem om morgenen for fullstendig beskyttelse.

Om Cosmica

Cosmica er en anerkjent skandinavisk hudpleiemerkevare som har forpliktet seg til å levere produkter av høyeste kvalitet i mer enn 50 år. Med et sterkt fokus på å bruke milde og effektive ingredienser, er Cosmica kjent for å lage produkter som passer selv for sensitiv hud. Dette gjør Cosmica til et merke du kan stole på for å ta vare på huden din og gi deg den strålende gløden du ønsker.

Så hvorfor vente? Gi huden din den kjærligheten den fortjener med Cosmica Face Hydrating Vitamin B Booster. Med denne fantastiske booster i din skjønnhetsrutine vil du se og føle deg strålende hver dag. Bestill din egen flaske i dag, og nyt fordelene av en sunn, glødende hud som gjenspeiler din naturlige skjønnhet.

Dermatologisk testet. Skånsom mot huden. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: Cosmica Hydrating Booster 30 ml

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 859419

Ingredienser

Aqua, «1,2-Hexanediol», Glycerin, Propanediol, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum.

Handlekurv
Cosmica Face Hydrating Vitamin B BoosterCosmica Face Hydrating Vitamin B Booster 30 ml
Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen