CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml

CeraVe SA Smoothing Cleanser er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den hjelper også til med å redusere synligheten av grove porer og ujevnheter, og etterlater huden frisk og strålende.

kr 134,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3337875684118 SKU 939510 Kategorier , , , , , Stikkord , , Brand:

Pris pr. ml: kr. 0.57

Oppnå glatt og silkemyk hud med CeraVe SA Smoothing Cleanser

Skjønnhet starter med en sunn og glatt hudoverflate. CeraVe forstår ditt ønske om en hud som føles myk og fri for ujevnheter. Med CeraVe SA Smoothing Cleanser kan du nå oppnå den ønskede glattheten og følelsen av velvære i hver rens. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan hjelpe deg med å transformere din hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår SA Smoothing Cleanser er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe SA Smoothing Cleanser

Glatt og Silkemyk Hud

Denne rensen inneholder salisylsyre, en kraftig ingrediens som hjelper til med å eksfoliere og glatte ut huden. Den reduserer synligheten av ujevnheter og gir deg en glatt og silkemyk hud.

Fuktighetsgivende

CeraVe forstår viktigheten av å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Denne rensen er beriket med essensielle ceramider og hyaluronsyre for å bidra til å fukte og bevare hudens mykhet.

Reparerende Egenskaper

CeraVe SA Smoothing Cleanser hjelper til med å styrke hudens naturlige barriere og beskytte mot miljøskader. Den er spesielt effektiv for tørr og ru hud.

Passer for Ansikt og Kropp

Denne rensen kan brukes på både ansikt og kropp, og den er egnet for alle hudtyper.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Oppsummering

CeraVe SA Smoothing Cleanser er din nøkkel til å oppnå glatt og silkemyk hud. Med sin sofistikerte formulering gir denne rensen deg den ultimate følelsen av velvære og glatthet. Ta det første skrittet mot å oppnå den ønskede hudkvaliteten ved å inkludere CeraVe SA Smoothing Cleanser i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe SA Smoothing Cleanser. La huden din føles glatt og fornyet, og nyt resultatene av en hud som ser sunn og strålende ut. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Oppnå ren, glatt og silkemyk hud med CeraVe SA Smoothing Cleanser. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper for CeraVe SA Smoothing Cleanser

Navn: CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 939510

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Niacinamide, Gluconolactone, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Cerbomer, Calcium Gluconate, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tetrasodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin.

Handlekurv
CeraVe SA Smoothing CleanserCeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml
kr 134,00 ink. mva.
Skroll til toppen