CeraVe Moisturising Lotion 473 ml

CeraVe Moisturising Lotion 473 ml er spesielt formulert for å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere, samtidig som den holder huden hydrert og myk hele dagen.

kr 189,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.40

Opplev dyp fuktighet og mykhet med CeraVe Moisturising Lotion

Skjønnhet handler om å stråle fra innsiden, og en sunn og hydrert hud er nøkkelen til dette. CeraVe forstår viktigheten av å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse for å avsløre din indre skjønnhet. Med CeraVe Moisturising Lotion kan du nå oppnå den dype fuktigheten og mykheten du fortjener. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan berike din daglige hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Moisturising Lotion er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe Moisturising Lotion

Dyp Fuktighet

Denne lotionen er beriket med essensielle ceramider og hyaluronsyre som trenger dypt inn i huden for å gi langvarig fuktighet og hydrering. Den etterlater huden myk og smidig.

Mild Mot Hudens Barriere

CeraVe forstår viktigheten av å styrke hudens naturlige barriere. Moisturising Lotion bidrar til å forbedre hudens barrierefunksjon, beskytte mot miljøpåvirkninger og bevare en sunn hud.

Lett og Rask Absorpsjon

Denne lotionen har en lett konsistens som raskt absorberes, slik at du kan bruke den når som helst på dagen uten å føle deg klissete.

Passer for Ansikt og Kropp

CeraVe Moisturising Lotion er formulert for å brukes både på ansiktet og kroppen, og den er egnet for alle hudtyper.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Oppsummering

CeraVe Moisturising Lotion er din nøkkel til å oppnå dyp fuktighet og mykhet. Med sin sofistikerte formulering gir denne lotionen deg den ultimate følelsen av velvære og hydrering. Ta vare på deg selv og din hud ved å inkludere CeraVe Moisturising Lotion i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe Moisturising Lotion. La huden din føles dypfuktet og fornyet, og nyt resultatene av en hud som ser sunn og strålende ut. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Opplev dyp fuktighet og mykhet med CeraVe Moisturising Lotion. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Moisturising Lotion 473 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 877295

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ethylhexylglycerin, Potassium Phosphate, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Hytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ceramide EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Moisturising Lotion 473 mlCeraVe Moisturising Lotion 473 ml
kr 189,00 ink. mva.
Skroll til toppen