CeraVe Hydrating Cleanser 236 ml

CeraVe Hydrating Cleanser gir en skånsom rens til huden din, uten å tørke ut eller forstyrre hudbarrieren.

kr 74,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.31

Opplev ren hud og fuktighet med CeraVe Hydrating Cleanser

Skjønnhet handler om mer enn bare utseendet – det handler om selvtillit og velvære. CeraVe forstår din lengsel etter å føle deg vakker og komfortabel i din egen hud. Med CeraVe Hydrating Cleanser kan du nå oppnå følelsen av naturlig skjønnhet og velvære i hver rens. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan berike din daglige hudpleierutine.

Perfeksjon i hver dråpe

CeraVe er kjent for å kombinere sofistikert skjønnhet med vitenskapelig ekspertise. Vår Hydrating Cleanser er intet unntak. Den er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe Hydrating Cleanser

Mild Rensing

Dette renseproduktet er skapt for å gi deg en mild og behagelig rensing. Den fjerner effektivt smuss og urenheter uten å strippe huden for naturlige oljer, slik at du føler deg frisk og ren uten ubehag.

Fuktighetsgivende

CeraVe forstår viktigheten av å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette produktet inneholder essensielle ceramider og hyaluronsyre for å bidra til å fukte og bevare hudens mykhet.

Mild Mot Hudens Barriere

Denne rensemelken er utviklet for å styrke hudens naturlige barriere, beskytte mot miljøskader og opprettholde en sunn hud.

Passer for Alle Hudtyper

CeraVe Hydrating Cleanser er mild nok til å brukes av alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din skjønnhetsrutine.

Oppsummering

CeraVe Hydrating Cleanser er din nøkkel til å oppnå renhet og fuktighet i hver rens. Med sin sofistikerte formulering gir dette produktet deg en frisk, fuktet og sunn hud. Ta det første skrittet mot å gi huden din den kjærligheten den fortjener, og oppdag hvordan CeraVe kan berike din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet i dag ved å bestille CeraVe Hydrating Cleanser. La din naturlige skjønnhet skinne gjennom, og nyt resultatene av en hud som ser sunn og strålende ut. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Opplev renhet og fuktighet i hver dråpe med CeraVe Hydrating Cleanser. Du vil bli begeistret over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Hydrating Cleanser 236 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 979163

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Potassium Phosphate, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Carbomer, Tocopherol, Ceramide EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Hydrating CleanserCeraVe Hydrating Cleanser 236 ml
kr 74,00 ink. mva.
Skroll til toppen