CeraVe Fotkrem 88 ml

CeraVe Fotkrem er en fuktighetsgivende krem som bidrar til å gjenopprette tørre og sprukne føtter.

kr 74,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.84

Gjør hver dag til en behagelig spadag med CeraVe Fotkrem

Skjønnhet er mer enn bare ansiktet ditt – det handler også om å ta vare på hele kroppen din, inkludert føttene dine. CeraVe forstår din lengsel etter velvære fra topp til tå. Med CeraVe Fotkrem kan du nå skjemme bort føttene dine med den ultimate pleieopplevelsen. La oss utforske hvordan denne fantastiske fotkremen kan gi deg myke, velpleide føtter.

Skjønnhet og velvære for føttene dine

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår fotkrem er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet, fra hæl til tå.

Fordeler med CeraVe Fotkrem

Intensiv Fuktighet

Denne fotkremen er beriket med ceramider og hyaluronsyre for å gi intens fuktighet til tørre og sprukne føtter. Den mykgjør huden og gir deg en glatt følelse.

Reparerende Egenskaper

CeraVe forstår viktigheten av å reparere og beskytte huden. Fotkremen hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige barriere og forhindre videre tørrhet og sprekker.

Rik, Ikke-Fet Konsistens

Kremen har en rik, men ikke-fet konsistens som raskt absorberes, slik at du kan bruke den når som helst på dagen uten å føle deg klissete.

Frisk Duft

CeraVe Fotkrem har en delikat og behagelig duft som gir deg en følelse av velvære hver gang du bruker den.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din daglige hudpleierutine.

Oppsummering

CeraVe Fotkrem er din nøkkel til å oppnå myke og velpleide føtter. Med sin sofistikerte formulering gir denne fotkremen deg den ultimate pleieopplevelsen for føttene dine. Ta vare på deg selv og dine føtter ved å inkludere CeraVe Fotkrem i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe Fotkrem. La føttene dine føle seg bortskjemte og nyte resultatene av myk, sunn hud. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Gjør hver dag til en behagelig spadag for føttene dine med CeraVe Fotkrem. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Fotkrem 88 ml

Leverandør:

Varenummer: 954580

Ingredienser

AQUA/WATER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, CETYL ALCOHOL, AMMONIUM LACTATE, TRIETHANOLAMINE, SALICYLIC ACID, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, DISODIUM EDTA, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe FotkremCeraVe Fotkrem 88 ml
kr 74,00 ink. mva.
Skroll til toppen