CeraVe foaming cleanser 236 ml

Opplev en dyp og skånsom rens med CeraVe Foaming Cleanser.

kr 84,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.36

Opplev renhet og friskhet med CeraVe Foaming Cleanser

Å ta vare på huden din er som å pleie sjelen din. Du fortjener produkter som gir deg den luksuriøse følelsen av velvære samtidig som de ivaretar helse og skjønnhet. CeraVe Foaming Cleanser er svaret på dine hudpleiebønner. Med denne forfriskende rensen blir hver dag en spa-dag hjemme i din egen vask.

Perfeksjon i hver dråpe

CeraVe er ikke bare et merke, det er en forpliktelse til å levere produkter som gir deg det beste av natur og vitenskap. Denne rensen er formulert med nøye utvalgte ingredienser som renser huden på en mild, men effektiv måte. Den passer for alle hudtyper og er spesielt egnet for sensitiv hud.

Fordeler med CeraVe Foaming Cleanser

Skånsom Rens

Med sin skummende konsistens fjerner denne rensemelken skitt og smuss fra huden uten å strippe den for naturlige oljer. Det etterlater huden følelsen av renhet og friskhet.

Fuktighetsgivende

CeraVe Foaming Cleanser inneholder essensielle ceramider som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse. Du trenger ikke bekymre deg for stram, tørr hud etter rensing.

Beskyttelse

Denne rensen inneholder også hyaluronsyre, en kraftig ingrediens som hjelper til med å beskytte huden mot ytre påkjenninger og miljøskader. Den etterlater huden med en sunn glød og beskyttelse hele dagen.

Ikke-komedogen

CeraVe Foaming Cleanser er ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene og forhindrer kviser. Du kan stole på at huden din forblir klar og sunn.

Allergivennlig

Dette produktet er utviklet i samråd med dermatologer og er parfymefritt, noe som gjør det egnet for de med sensitiv hud eller allergier.

Praktisk Pumpeflaske

CeraVe forstår viktigheten av enkelhet i din daglige rutine. Denne rensemelken leveres i en praktisk pumpeflaske som gir deg nøyaktig mengde produkt hver gang, og forhindrer søl.

CeraVe – Merket bak Ssjønnhet og omsorg

CeraVe har en stolt historie med å forstå kvinners behov og ønsker når det kommer til hudpleie. Hvert produkt er nøye formulert for å gi deg den beste opplevelsen og forbedre din naturlige skjønnhet. Vårt merke er synonymt med kvalitet og pålitelighet innen hudpleie, og CeraVe Foaming Cleanser er intet unntak.

Oppsummering

CeraVe Foaming Cleanser er den ultimate løsningen for kvinner som ønsker en dypt rengjørende, men likevel skånsom rens. Med dens unike sammensetning av ceramider og hyaluronsyre gir den deg en myk, glatt, og sunn hud. Nyt renhet og velvære hver dag med dette fantastiske produktet.

Investér i din skjønnhetsrutine i dag med CeraVe Foaming Cleanser. Oppdag hemmeligheten bak strålende hud og nyt den beroligende følelsen av renhet som bare CeraVe kan gi. Din hud vil takke deg for det. Velg CeraVe, velg skjønnhet og omsorg.

Så hvorfor nøle? Bestill din CeraVe Foaming Cleanser nå og begynn reisen mot sunn og strålende hud i dag!

Egenskaper

Navn: CeraVe Foaming Cleanser renseskum 236ml

Leverandør: L’Oréal Norge AS avd. ACD

Varenummer: 882116

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Coco-Betaine, Propylene Glycol, Sodium Cocoyl Glycinate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Citric Acid, Capryloyl Glycine, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ceramide NP, Phenoxyethanol, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Ceramide EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Foaming CleanserCeraVe foaming cleanser 236 ml
kr 84,00 ink. mva.
Skroll til toppen