CeraVe Blemish Control Cleanser 236 ml

Med CeraVe Blemish Control Cleanser får du en effektiv renholdsløsning som hjelper med å bekjempe kviser og forebygge nye utbrudd.

kr 108,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3337875784054 SKU 997855 Kategorier , , , , , Stikkord , , , , , Brand:

Pris pr. ml: kr. 0.48

Oppdag ren hud og selvtillit med CeraVe Blemish Control Cleanser

Å ha en strålende hud er mer enn bare skjønnhet – det handler om selvtillit og velvære. Hos CeraVe forstår vi hvor viktig det er for deg å føle deg komfortabel i din egen hud. Vår Blemish Control Cleanser er spesialdesignet for å hjelpe deg med å oppnå akkurat det. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan transformere din hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Blemish Control Cleanser er et uttrykk for vår dedikasjon til kvalitet og omsorg for din hud.

Fordeler med CeraVe Blemish Control Cleanser

Bekjemper Ujevnheter

Dette renseserumet inneholder salisylsyre, en kraftig ingrediens som hjelper til med å bekjempe ujevnheter og kviser. Det gir deg en jevnere og klarere hudtone.

Skånsom Rens

Selv om den er kraftig, er denne rensemelken formulert for å være skånsom mot huden din. Den fjerner urenheter uten å tørke ut eller irritere.

Fuktighetsgivende

CeraVe vet hvor viktig det er å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette serumet inneholder hyaluronsyre som hjelper til med å holde huden hydrert og myk.

Reduserer Porene

Blemish Control Cleanser hjelper også med å redusere synligheten av porene, noe som gir deg en glattere hudtekstur og et friskt utseende.

Beriket Med Ceramider

Vår rensemelk er beriket med ceramider for å styrke hudens naturlige barriere og beskytte mot miljøskader.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å gi kvinner som deg produkter som gir både skjønnhet og helse. Vi forstår at din selvtillit er viktig, og vi er stolte av å være en del av din skjønnhetsrutine.

Oppsummering

CeraVe Blemish Control Cleanser er nøkkelen til å oppnå en klar og selvsikker hud. Med sin sofistikerte sammensetning av salisylsyre, hyaluronsyre og ceramider, vil dette serumet gi deg en hud du kan være stolt av. Ta det første skrittet mot en forvandling i din skjønnhetsrutine og oppdag hvordan CeraVe kan gi deg den selvtilliten du fortjener.

Investér i din skjønnhet i dag ved å bestille CeraVe Blemish Control Cleanser. La din naturlige skjønnhet skinne gjennom, og nyt resultatene av en hud som ser strålende og sunn ut. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Ta kontroll over din skjønnhetsrutine i dag med CeraVe Blemish Control Cleanser. Du vil bli begeistret over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Blemish Control Cleanser 236 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 997855

Ingredienser

Aqua / Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Niacinamide, Salicylic Acid, Gluconolactone, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hectorite, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Lauroyl Lactylate, Tetrasodium EDTA, Calcium Gluconate, Ceramide Np, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Ceramide Ap, Phytosphingosine, Cholesterol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Carbomer, Benzoic Acid, Ceramide Eop.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Blemish Control CleanserCeraVe Blemish Control Cleanser 236 ml
kr 108,00 ink. mva.
Skroll til toppen