CeraVe Ansiktskrem SPF30 52 ml

Med CeraVe Ansiktskrem SPF30 kan du nå oppleve den perfekte kombinasjonen av solbeskyttelse og hudpleie i ett enkelt produkt.

kr 134,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2.58

Beskytt og plei huden din med CeraVe Ansiktskrem SPF30

Skjønnhet handler ikke bare om å se bra ut – det handler også om å ta vare på huden din. CeraVe forstår din lengsel etter både beskyttelse og velvære. Med CeraVe Ansiktskrem SPF30 kan du nå oppleve den perfekte kombinasjonen av solbeskyttelse og hudpleie i ett enkelt produkt. La oss utforske hvordan denne fantastiske kremen kan berike din daglige hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Ansiktskrem SPF30 er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe Ansiktskrem SPF30

Solbeskyttelse

Denne ansiktskremen inneholder bredspektret SPF30 som gir deg pålitelig beskyttelse mot skadelige UV-stråler fra solen. Det hjelper med å forebygge solbrenthet, aldringstegn og hudkreft.

Fuktighetsgivende

CeraVe forstår viktigheten av å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Denne kremen inneholder essensielle ceramider og hyaluronsyre for å bidra til å fukte og bevare hudens mykhet.

Mild Mot Hudens Barriere

Ansiktskremen er utviklet for å styrke hudens naturlige barriere, beskytte mot miljøskader og opprettholde en sunn hud.

Ikke-komedogen

CeraVe Ansiktskrem SPF30 er ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter porene og er egnet for alle hudtyper.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din skjønnhetsrutine.

Oppsummering

CeraVe Ansiktskrem SPF30 er din nøkkel til å oppnå beskyttelse og fuktighet i ett produkt. Med sin sofistikerte formulering gir denne kremen deg en frisk, fuktet og beskyttet hud. Ta vare på deg selv og din skjønnhet ved å inkludere CeraVe Ansiktskrem SPF30 i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet i dag ved å bestille CeraVe Ansiktskrem SPF30. La din naturlige skjønnhet skinne gjennom, og nyt resultatene av en hud som er beskyttet og strålende. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Beskytt og plei huden din med CeraVe Ansiktskrem SPF30. Du vil bli begeistret over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF30 52 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 991291

Ingredienser

AQUA/WATER, HOMOSALATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, EHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Ansiktskrem SPF30 52 mlCeraVe Ansiktskrem SPF30 52 ml
kr 134,00 ink. mva.
Skroll til toppen