-13%

Belladot Elsa Lufttrykk Vibrator

Utforsk en verden av sensuell nytelse med Belladot Elsa Lufttrykk Vibrator, et spennende og innovativt sexleketøy tilgjengelig på vårt nettapotek.

Opprinnelig pris var: kr 799,90.Nåværende pris er: kr 699,90. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Vibrator for seksuell nytelse

Produktinformasjon

Utforsk en verden av sensuell nytelse med Belladot Elsa Lufttrykk Vibrator, et spennende og innovativt sexleketøy tilgjengelig på vårt nettapotek. Denne lufttrykksvibratoren er designet for å gi deg en unik og intens stimulering som tar deg til nye høyder av glede.

Belladot Elsa Lufttry Vibrator kombinerer pulserende lufttrykk og vibrasjoner for å skape en unik og forførende opplevelse. Den har en elegant og ergonomisk form som passer perfekt i hånden og gjør det enkelt å styre og utforske de ulike innstillingene.

Med forskjellige intensitetsnivåer og pulseringsmønstre kan du skreddersy stimuleringen etter dine preferanser og eksperimentere med forskjellige kombinasjoner for å finne din ultimate kilde til nytelse. Den myke silikonhetten sikrer en behagelig og trygg bruk samtidig som den gir presis stimulering.

Belladot Elsa Lufttry Vibrator er oppladbar og enkel å lade via USB-kabelen som følger med. Den er laget av kroppsvennlig silikonmateriale som er trygt for bruk og enkelt å rengjøre etter bruk.

Nytelsen og gleden ved Belladot Elsa Lufttry Vibrator er uten grenser. Utforsk din erotiske fantasi og oppdag nye måter å oppnå ekstase på. Utforsk alene eller del den spennende opplevelsen med en partner.

Husk å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med vibratoren for å øke komforten og sikre en optimal opplevelse. Etter bruk anbefales det å rengjøre vibratoren grundig med varmt vann og mild såpe eller en leketøyrenser.

Egenskaper

Navn: Elsa lufttrykks vibrator

Leverandør: Strindberg Wellness AB

Varenummer: 927246

Ingredienser

Handlekurv
Belladot Elsa Lufttrykk VibratorBelladot Elsa Lufttrykk Vibrator
Opprinnelig pris var: kr 799,90.Nåværende pris er: kr 699,90. ink. mva.
Skroll til toppen