Belladot Antibact Cleansing Gel 80 ml

Belladot Antibact Cleansing Gel er spesielt utviklet for daglig bruk og opprettholdelse av god intimhygiene.

kr 99,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7350033084090 SKU 803401 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.24

Intimrengjøring

Produktinformasjon

Belladot Antibact Cleansing Gel er spesielt utviklet for daglig bruk og opprettholdelse av god intimhygiene. Den inneholder nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i det intime området samtidig som den beskytter mot uønsket bakterievekst. Den er mild og skånsom mot huden og har en pH-verdi som er tilpasset for det intime området.

Denne rengjøringsgelen gir en grundig og effektiv rengjøring uten å tørke ut eller irritere huden. Den bidrar til å fjerne bakterier, lukt og urenheter, og etterlater en følelse av friskhet og renhet. Den er egnet for daglig bruk og kan brukes under dusjen eller i løpet av dagen for å opprettholde en god intimhygiene.

Fordelene med Belladot Antibact Cleansing Gel er mange. Den bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i det intime området og beskytte mot uønsket bakterievekst. Den er dermatologisk testet og egnet for sensitiv hud. Gelen er enkel å bruke, og en liten mengde er tilstrekkelig for å oppnå en effektiv rengjøring.

For å bruke Belladot Antibact Cleansing Gel, påføres en liten mengde på det intime området og masseres forsiktig inn i huden. Skyll grundig med vann.

Egenskaper

Navn: Belladot antibact cleansinggel 80 ml

Leverandør: Strindberg Wellness AB

Varenummer: 803401

Ingredienser

Alcohol Denat, Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Acrylates /C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Tetrahydroxy propyl Ethylenediamine, Denatonium Benzoate

Handlekurv
Belladot Antibact Cleansing Gel 80 ml
kr 99,00 ink. mva.
Skroll til toppen