-28%

A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml

Gi huden din den beste pleien med A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml!

kr 279,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770143409 SKU 852324 Kategorier , , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.52

Mild rensing for tørr hud

Produktinformasjon

Gi huden din den beste pleien med A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml! Dette er en mild dusjolje spesielt utviklet for å gi næring til tørr og irritert hud. Med en unik formel som kombinerer naturlige ingredienser og avansert teknologi, gir denne dusjoljen en mild og skånsom rensing samtidig som den gir fuktighet og beskyttelse til huden din.

Mild rensing for tørr og irritert hud med A-Derma Exomega Control Shower Oil

A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml er en mild dusjolje som gir en skånsom rensing til tørr og irritert hud. Den skummer lett og fjerner effektivt urenheter og smuss, samtidig som den etterlater huden myk og smidig. Den er spesielt utviklet for å respektere hudens naturlige pH-verdi og for å unngå irritasjon.

Fuktighet og beskyttelse for huden

A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml inneholder naturlige ingredienser som er kjent for å være gunstige for huden din. Havreekstrakt og Rhealba® havrekimolje har en beroligende og beskyttende effekt på huden og bidrar til å forhindre tørrhet og irritasjon. Denne dusjoljen inneholder også filaxerine, som er en patentert ingrediens som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige barrierefunksjon og beskytte den mot ytre påvirkninger.

Enkel og praktisk å bruke

A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml er enkel og praktisk å bruke. Den kommer i en stor flaske som gir deg nok produkt til å vare lenge. Den er enkel å påføre og skummer lett når den kommer i kontakt med vann. Du vil elske den myke og behagelige følelsen av ren og fuktet hud etter bruk.

Egenskaper

Navn: A-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 852324

Ingredienser

Handlekurv
A-Derma Exomega Control Shower OilA-Derma Exomega Control Shower Oil 750 ml
kr 279,00 ink. mva.
Skroll til toppen