-21%

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml

Ta vare på huden din med A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml!

kr 189,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282770209648 SKU 814388 Kategorier , , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 2.09

Beroligende behandling for følsom hud

Produktinformasjon

Ta vare på huden din med A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml! Denne beroligende sprayen er spesielt utviklet for å lindre og beskytte følsom og irritert hud. Med en unik formel som kombinerer naturlige ingredienser med avansert teknologi, gir denne sprayen en mild, men effektiv behandling for å berolige og beskytte huden din.

Beroligende og lindrende behandling med A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray

Sprayen er en beroligende og lindrende behandling som hjelper til med å lindre følsom og irritert hud. Den milde formelen er spesielt utviklet for å gi en umiddelbar følelse av komfort og lindring, samtidig som den beskytter huden mot ytre påvirkninger som kan forverre tilstanden.

Naturlige ingredienser for huden

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml inneholder naturlige ingredienser som er kjent for å være gunstige for huden din. Havreekstrakt og Rhealba® havrekimolje har en beroligende effekt på huden og bidrar til å beskytte den mot ytre påvirkninger. Denne sprayen inneholder også glyserin, som bidrar til å holde på fuktigheten i huden og gir en myk og glatt følelse.

Enkel og praktisk å bruke

A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml er enkel og praktisk å bruke. Den kommer i en praktisk sprayflaske som gjør det enkelt å påføre og som gir en fin og jevn fordeling av produktet. Sprayen kan brukes når som helst i løpet av dagen for å lindre og beskytte huden din.

Egenskaper

Navn: A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 814388

Ingredienser

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, UNCARIA TOMENTOSA EXTRACT, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE. *RHEALBA® OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE/RHEALBA® HAVRE ØKOLOGISK DYRKET.

Handlekurv
A-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing SprayA-Derma Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray 100 ml
kr 189,00 ink. mva.
Skroll til toppen