Zalispray øyespray 10 ml

kr 179,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 856349 Kategorier ,

Pris pr. ml: kr. 17.90

Løs tørrhet og irritasjon i øynene

Produktinformasjon

Zalispray øyespray er en effektiv og enkel måte å ta vare på øynene dine på. Med en unik formel, hjelper Zalispray med å lindre tørrhet og irritasjon, og gir øynene dine en fuktighetsboost når du trenger det mest. Med denne øyesprayen kan du enkelt ta vare på øynene dine mens du er på farten, på kontoret, eller hjemme.

Lindre øyestress med Zalispray øyespray

Stressende arbeidsforhold og bruk av digitale enheter kan føre til tørrhet og irritasjon i øynene. Zalispray øyespray kan hjelpe deg å lindre ubehag ved å gi øynene dine en fuktighetsboost. Med sin spesielle formel kan Zalispray gi rask lindring fra tørrhet, kløe og irritasjon, og sørge for at øynene dine føles komfortable og avslappede.

Lett å bruke og bære med deg

Zalispray øyespray er laget for å gi deg enkel og praktisk øyehelse uansett hvor du er. Den kommer i en praktisk 10 ml flaske som passer perfekt i vesken, lommen eller på skrivebordet. Med enkel og rask påføring, kan du ta vare på øynene dine mens du er på farten eller midt i en travel dag.

Langvarig øyehelse med Zalispray øyespray

Zalispray øyespray er ikke bare en midlertidig løsning for øyehelse, men gir også langvarig beskyttelse mot tørrhet og irritasjon. Ved å bruke Zalispray øyespray regelmessig kan du forbedre øyehelsen din og forebygge problemer. Med denne øyesprayen kan du ta kontroll over øyehelsen din og føle deg komfortabel og avslappet i øynene dine hele dagen.

Egenskaper

Navn: Zalispray øyespray 10 ml

Leverandør: Thèa Nordic Ab

Varenummer:

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse lla)

Ingredienser

 

Handlekurv
Zalispray øyespray 10 ml
kr 179,00 ink. mva.
Skroll til toppen