Vidi velvære håndsåpe med parfyme 250 ml

Vidi Velvære Håndsåpe med Parfyme – en mild og rensende håndsåpe som etterlater hendene rene, myke og duftende.

kr 59,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.24

Mild og fuktighetsgivende håndsåpe

Produktinformasjon

Skjem bort hendene dine med Vidi Velvære Håndsåpe med Parfyme – en mild og rensende håndsåpe som etterlater hendene rene, myke og duftende. Den fuktighetsgivende formelen bidrar til å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse og hindrer uttørking.

Rensende og pleiende ingredienser for myke hender

Vidi Velvære Håndsåpe med Parfyme inneholder en unik kombinasjon av rensende og pleiende ingredienser som gir hendene dine en skånsom, men effektiv rens. Glyserin bidrar til å gi fuktighet til huden, mens panthenol styrker hudens beskyttende barriere. Dette gir deg myke og velpleide hender.

Behagelig duft som gir en følelse av velvære

Vidi Velvære Håndsåpe med Parfyme har en behagelig duft som gir en følelse av velvære. Parfymen er spesielt utviklet for å gi en langvarig duftopplevelse som varer lenge etter vask. Du vil føle deg ren, avslappet og velpleid med denne deilige håndsåpen.

Mild og skånsom mot huden

Vidi Velvære Håndsåpe med Parfyme er mild og skånsom mot huden, og er derfor egnet for daglig bruk. Den er spesielt formulert for å unngå å tørke ut huden, og er egnet for sensitiv hud. Bruk den på kjøkkenet, på badet eller på kontoret for å holde hendene rene og friske.

Produktet er vegansk. Emballasjen inneholder 30% resirkulert plast.

Egenskaper

Navn: Vidi velvære håndsåpe med parfyme 250 ml

Leverandør: Creative Concept Nordic Ab

Varenummer: 800172

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Octadecyl Di-T-Butyl-4- Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Sorbate.

Handlekurv
Vidi velvære håndsåpe med parfyme 250 ml
kr 59,90 ink. mva.
Skroll til toppen