Vidi velvære håndkrem med parfyme 75 ml

Vidi Velvære Håndkrem med Parfyme inneholder en rik formel med nærende ingredienser som raskt trekker inn i huden og gir næring til tørr hud.

kr 69,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.93

Nærende håndkrem med duft

Produktinformasjon

La Vidi Velvære Håndkrem med Parfyme bli en del av din daglige hudpleierutine. Denne håndkremen er spesielt utviklet for å gi deg silkemyke og duftende hender, og er perfekt for å beskytte, fukte og reparere tørr og sprukken hud.

Pleiende formel med nærende ingredienser

Vidi Velvære Håndkrem med Parfyme inneholder en rik formel med nærende ingredienser som raskt trekker inn i huden og gir næring til tørr hud. Shea smør og mandelolje gir fuktighet og beskyttelse, mens glyserin bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette gir deg silkemyke hender som ser og føles fantastiske.

Duftende og behagelig formel

Vidi Velvære Håndkrem med Parfyme har en delikat duft som gir en følelse av luksus og velvære. Den gir en langvarig duftopplevelse som varer lenge etter at du har påført kremen. Håndkremen kommer i en praktisk størrelse, så du kan ta den med deg overalt og bruke den når som helst.

Skånsom mot huden

Vidi Velvære Håndkrem med Parfyme er mild og skånsom mot huden, og egner seg for daglig bruk. Den er spesielt formulert for å unngå å tørke ut huden, og er egnet for sensitiv hud. Bruk den når som helst for å gi huden din en rik og nærende behandling.

Produktet er vegansk.

Egenskaper

Navn: Vidi velvære håndkrem med parfyme 75 ml

Leverandør: Creative Concept Nordic Ab

Varenummer: 898254

Ingredienser

Ikke oppgitt

Handlekurv
Vidi velvære håndkrem med parfyme 75 ml
kr 69,90 ink. mva.
Skroll til toppen