Vidi velvære dusjolje med parfyme 300 ml

Vidi Velvære Dusjolje med Parfyme har en behagelig duft som gir en følelse av velvære. Dusjolen gir deg en komplett renseopplevelse.

kr 139,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.47

Fuktighetsgivende dusjolje for silkemyk hud

Produktinformasjon

Ønsker du å oppleve en deilig og avslappende dusj som etterlater huden silkemyk og hydrert? Vidi Velvære Dusjolje med Parfyme er den perfekte løsningen! Den fuktighetsgivende dusjoljen renser huden skånsomt og etterlater en behagelig duft som varer lenge.

Fuktighetsgivende ingredienser for myk og hydrert hud

Vidi Velvære Dusjolje med Parfyme inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir fuktighet til huden. Olivenolje og glyserin bidrar til å bevare hudens naturlige fuktighetsnivå, mens panthenol styrker hudens beskyttende barriere. Dette gir deg en deilig dusjopplevelse som etterlater huden silkemyk og hydrert.

Behagelig duft som varer lenge

Vidi Velvære Dusjolje med Parfyme har en behagelig duft som gir en følelse av velvære. Parfymen er spesielt utviklet for å gi en langvarig duftopplevelse som varer lenge etter dusjen. Du vil føle deg ren, avslappet og velpleid med denne deilige dusjoljen.

Komplett renseopplevelse

Vidi Velvære Dusjolje med Parfyme gir deg en komplett renseopplevelse. Den skånsomme formelen fjerner skitt og overflødig olje fra huden, samtidig som den gir fuktighet og næring. Dette gjør dusjen til en deilig og avslappende opplevelse som gir deg en ren og frisk følelse.

Egner seg for veganere. Emballasjen er 30% resirkulert plast.

Egenskaper

Navn: Vidi velvære dusjolje med parfyme 300 ml

Leverandør: Creative Concept Nordic Ab

Varenummer: 828323

Ingredienser

Glycine Soja Oil, Mipa-laureth Sulfate, Laureth-4, Ricinus Communis Seed Oil, Cocamide Dea, Polaxamer 101, Propylene Glycol, Parfum, Laureth-7 Citrate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Handlekurv
Vidi velvære dusjolje med parfyme 300 ml
kr 139,90 ink. mva.
Skroll til toppen