O.B. ProComfort tamponger super 16 stk

kr 49,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3574660245646 SKU 908016 Kategorier , , , ,

Pris pr. stk.: kr. 3.06

Tamponger

Produktinformasjon

O.B. ProComfort Tamponger Super, en pålitelig og komfortabel løsning spesielt utviklet for kraftigere menstruasjon. Disse tampongene gir deg optimal beskyttelse og komfort, slik at du kan føle deg trygg og beskyttet gjennom hele menstruasjonsperioden.

O.B. ProComfort Tamponger Super har en pålitelig design som gir deg ekstra absorpsjonsevne og beskyttelse mot lekkasje. De er laget med en unik SilkTouch-overflate som gjør dem enkle å sette inn og fjerne. Den kompakte størrelsen gjør dem diskrete og praktiske å bruke i enhver situasjon.

Tampongene har en Dynamic Fit-teknologi som gir en komfortabel og tilpasset passform. De utvider seg forsiktig til å tilpasse seg kroppens naturlige form og bevegelser, slik at du kan bevege deg fritt uten å bekymre deg for lekkasje. De absorberer effektivt menstruasjonsvæsken og holder deg tørr og komfortabel.

O.B. ProComfort Tamponger Super er dermatologisk testet og allergivennlige, og er skånsomme mot sensitiv hud. De er også fri for parfyme og fargestoffer, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel under bruk.

For å bruke O.B. ProComfort Tamponger Super, fjern den beskyttende folien og hold tampongen i enden med den blanke plasten. Før tampongen forsiktig inn i skjeden og bruk fingeren til å skyve den helt på plass. Det er viktig å følge bruksanvisningen nøye og bytte tampong regelmessig for å opprettholde god hygiene og beskyttelse.

Bestill O.B. ProComfort Tamponger Super i dag og opplev pålitelig og komfortabel beskyttelse for kraftigere menstruasjon. Ta vare på din menstruasjonshygiene med disse komfortable tampongene fra vårt nettapotek. Føl deg trygg og komfortabel gjennom hele menstruasjonsperioden med O.B. ProComfort Tamponger Super.

Egenskaper

Navn: O.B. ProComfort tamponger super 16 stk

Leverandør: JNTL Consumer Health (Norway) AS

Varenummer: 908016

Ingredienser

Handlekurv
O.B. ProComfort tamponger superO.B. ProComfort tamponger super 16 stk
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen