O.B. ProComfort tamponger normal 16 stk

O.B. ProComfort Tamponger Normal, en pålitelig og komfortabel løsning for menstruasjonshygiene.

kr 49,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 3.06

Tamponger

Produktinformasjon

O.B. ProComfort Tamponger Normal, en pålitelig og komfortabel løsning for menstruasjonshygiene. Disse tampongene er designet for å gi deg optimal beskyttelse og komfort, slik at du kan opprettholde din aktive livsstil uten bekymring.

O.B. ProComfort Tamponger Normal er utformet med tanke på brukervennlighet og komfort. De har en unik SilkTouch-overflate som gjør dem enkle å sette inn og fjerne. Med sin kompakte størrelse er de diskrete og praktiske å ha med seg overalt.

Disse tampongene har en Dynamic Fit-teknologi som gjør at de utvider seg forsiktig til å tilpasse seg kroppens naturlige form og bevegelser. Dette sikrer en tettsittende passform og optimal beskyttelse mot lekkasje. De absorberer effektivt menstruasjonsvæsken og holder deg tørr og komfortabel.

O.B. ProComfort Tamponger Normal er dermatologisk testet og allergivennlige, noe som gjør dem skånsomme mot sensitiv hud. De er også fri for parfyme og fargestoffer, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel under bruk.

For å bruke O.B. ProComfort Tamponger Normal, fjern den beskyttende folien og hold tampongen i enden med den blanke plasten. Før tampongen forsiktig inn i skjeden og bruk fingeren til å skyve den helt på plass. Det er viktig å følge bruksanvisningen nøye og bytte tampong regelmessig for å opprettholde god hygiene og beskyttelse.

Bestill O.B. ProComfort Tamponger Normal i dag og opplev pålitelig og komfortabel beskyttelse for din aktive livsstil. Ta vare på din menstruasjonshygiene med disse komfortable tampongene fra vårt nettapotek. Føl deg trygg og komfortabel i hverdagen med O.B. ProComfort Tamponger Normal.

Egenskaper

Navn: O.B. ProComfort tamponger normal 16 stk

Leverandør: JNTL Consumer Health (Norway) AS

Varenummer: 816746

Ingredienser

Handlekurv
O.B. ProComfort tamponger normalO.B. ProComfort tamponger normal 16 stk
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen