LloydsPharmacy ukesdosett 1 stk

Hold deg organisert og beskytt helsen din med Ukesdosett, den praktiske og brukervennlige medisinorganisatoren. Ideell for eldre og personer med flere medisiner, dosetten gjør det enkelt å organisere medisiner for en hel uke.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 827258 Kategorier , ,

Pris pr. stk kr. 45

Hold deg organisert med ukesdosett

Produktinformasjon

Med Ukesdosettet trenger du ikke lenger bekymre deg for å ta feil medisin eller glemme å ta medisiner. Dette smarte produktet hjelper deg å organisere medisindosene dine for en hel uke. Du kan enkelt skille dosene med forskjellige farger og dager, noe som gjør det lettere å huske å ta medisiner. Ukesdosettet er ideelt for eldre eller personer som trenger å ta mange forskjellige medisiner.

Et praktisk og brukervennlig produkt

Ukesdosettet er designet med brukervennlighet i tankene. Hver doseboks er enkel å åpne og lukke, og det gjør det enkelt å fylle dosene. Du kan også fjerne enkeltbokser for å ta med deg når du reiser. Ukesdosettet er laget av plast og er lett å rengjøre.

Beskytt helsen din med Ukesdosett

Ukesdosettet hjelper deg å ta medisiner på riktig tidspunkt, og bidrar til å beskytte helsen din. Hvis du tar medisiner på feil tidspunkt eller glemmer å ta dem, kan det ha negative konsekvenser for helsen din. Ved å bruke Ukesdosettet kan du være sikker på at du tar medisiner daglig, og unngå problemer som kan oppstå hvis du tar feil dose av medisinen.

Egenskaper

Navn: LloydsPharmacy ukesdosett 1 stk

Leverandør:

Varenummer: 827258

Ingredienser

Plast.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Skroll til toppen