Libresse Maxi nattbind 10 stk

Libresse Maxi Nattbind, en pålitelig og absorberende løsning spesielt designet for å gi deg optimal beskyttelse og trygghet gjennom natten.

kr 49,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 4.90

Nattbind for god beskyttelse mens du sover

Produktinformasjon

Libresse Maxi Nattbind, en pålitelig og absorberende løsning spesielt designet for å gi deg optimal beskyttelse og trygghet gjennom natten. Disse nattbindene er tilgjengelige på vårt nettapotek og er ideelle for kvinner med moderat til kraftig menstruasjon under nattens timer.

Libresse Maxi Nattbind har en lengre lengde og et bredere design som gir ekstra dekning og sikrer at du føler deg trygg og beskyttet gjennom hele natten. De har en unik kjerne med SecureFit-teknologi som raskt absorberer væske og holder den inne, samtidig som de forhindrer lekkasje og holder deg tørr gjennom hele natten.

Disse nattbindene har et mykt og pustende overflatemateriale som gir god komfort og hindrer irritasjon. De har også vinger som hjelper til med å holde bindet på plass og gir ekstra sikkerhet mot lekkasje på sidene.

Libresse Maxi Nattbind er dermatologisk testet og allergivennlige, noe som gjør dem skånsomme mot sensitiv hud. De er enkelte innpakket for enkel og diskret bruk. De er også enkle å fjerne og kaste etter bruk for optimal hygiene.

For å bruke Libresse Maxi Nattbind, fjern beskyttelsespapiret på baksiden av bindet og fest det på innsiden av undertøyet. Pass på at vingene ligger rundt sidene av trusa for ekstra sikkerhet. Bytt bind regelmessig for å opprettholde god beskyttelse og hygiene.

Bestill Libresse Maxi Nattbind i dag og opplev beskyttelse og trygghet for en god natts søvn. Ta vare på din menstruasjonshygiene med disse pålitelige og absorberende nattbindene fra vårt nettapotek. Få en rolig og bekymringsfri natt med Libresse Maxi Nattbind.

Egenskaper

Navn: Libresse Maxi nattbind 10 stk

Leverandør: Essity Norway AS

Varenummer: 915275

Produkttype: Produktet er ikke medisinsk utstyr

Ingredienser

 

Handlekurv
Libresse Maxi NattbindLibresse Maxi nattbind 10 stk
kr 49,00 ink. mva.
Skroll til toppen