JOBST Sport knestrømpe klasse1 Medium, sort, 1 par

kr 339,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

En myk og sporty kompresjonsstrømpe til trening.

Produktinformasjon

JOBST Sport Knestrømpe Klasse 1 er et kompresjonsprodukt som er ment å bidra til å forebygge og lindre tretthet og smerter i beina under fysisk aktivitet. Strømpene er laget med et elastisk materiale som gir gradert kompresjon, som bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og redusere væskeansamlinger i beina.

Strømpene er tilgjengelige i størrelse Medium og fargen er sort. Pakken inneholder 1 par strømper. Klasse 1 gir en kompresjonsstyrke på 15-20 mmHg, er anbefalt for tretthet i bena, mild smerter eller hevelse

Strømpene er laget med et pustende materiale som gir god komfort og er lett å ta på og av. De har også en myk bøyle som gir ekstra støtte for foten, og er godt egnet for sport og andre fysiske aktiviteter.

JOBST Sport Knestrømpe Klasse 1 er et godt produkt for personer som ønsker å redusere tretthet og smerter i beina under sport og fysisk aktivitet. Men det anbefales å rådføre deg med legen din før du bruker dette produktet, spesielt hvis du har en underliggende medisinsk tilstand eller tar medisiner.

Se måleguide for å finne riktig størrelse, man måler ved det tynneste punktet rundt ankelen og det tykkeste punktet på leggen

Egenskaper

Navn: JOBST Sport knestrømpe klasse1 Medium, sort, 1 par

Leverandør: Essity Norway AS

Varenummer: 858254

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

60 % nylon, 10 % elastan, 30 % polyester.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
JOBST Sport knestrømpe klasse1 Medium, sort, 1 par
kr 339,90 ink. mva.
Skroll til toppen