Futuro Terapeutisk Fotbuestøtte 1 par

kr 219,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Fotbuestøtte for smerter i hæl, og ved andre smerter i foten pga feilstillinger for eksempel.

Produktinformasjon

Futuro Terapeutisk Fotbuestøtte er et ortopedisk produkt som er ment for å gi støtte og lindre smerter og tretthet i føttene. Støtten er laget med et mykt og elastisk materiale som gir en komfortabel passform og gir gradert støtte til bueformen i foten.

Støtten er formet for å passe i skoene og kan bæres under fysiske aktiviteter eller under arbeid. Den gir støtte til hælen og bueformen og hjelper til å forbedre holdningen og reduserer belastningen på foten.

Støtten er lett å bruke, du trenger bare å plassere den i skoene dine, passende for venstre eller høyre fot. Den kan vaskes og kan brukes igjen etter vasking.

Futuro Terapeutisk Fotbuestøtte er et godt valg for personer som lider av fotrelaterte smerter eller tretthet, eller for de som ønsker å forbedre sin fotfunksjon. Men det anbefales å rådføre seg med legen din før bruk, spesielt hvis du har en underliggende medisinsk tilstand eller tar medisiner.

Egenskaper

Navn: Futuro Terapeutisk Fotbuestøtte 1 par

Leverandør: 3m Norge A/S

Varenummer: 966135

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

Thermoplastic Elastomer, Polypropylene, Nylon, Polyester, Polyurethane, Spandex.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Futuro Terapeutisk Fotbuestøtte 1 par
kr 219,00 ink. mva.
Skroll til toppen