Flux fluorskyll 0,2% NaF original coolmint 500ml

kr 79,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr: 0,16

Munnskyllevann med fluor og smak av cool mint

Produktinformasjon

Flux Fluorskyll 0,2% NaF Original Coolmint er en profesjonell tannpleie løsning som brukes for å beskytte tennene mot karies og forbedre tannhelsen. Den inneholder 0,2% natriumfluorid (NaF), en aktiv ingrediens som hjelper til å bygge opp emaljen og redusere risikoen for hull i tennene. Fluorskyllen har også en kjølende og frisk smak av mentol (coolmint), som gir en god opplevelse under bruk.

Flux Fluorskyll 0,2% NaF Original Coolmint er en klinisk testet løsning som er utviklet i samarbeid med tannleger for å gi deg den beste tannpleie opplevelsen. Det er ikke-skadelig for tennene dine, og kan brukes av personer i alle aldre. Prøv denne fluorskyllen for å oppleve en mer glansfull og sunnere tannemalje!

Med smaken av coolmint. Produktet inneholder ikke alkohol.

Anbefalt bruk

Skyll munnen med 10 ml fluorskyll i cirka ett minutt, 1-2 ganger om dagen etter tannpuss eller etter anbefaling fra tannhelsepersonell. For voksne og barn over 12 år.

Egenskaper

Navn: Flux fluorskyll 0,2% NaF original cool

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 912690

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Xylitol, Polysorbate 80, Sodium fluoride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Saccarinat, Aroma, CL 42051

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Handlekurv
Flux fluorskyll 0,2% NaF original coolmint 500ml
kr 79,00 ink. mva.
Skroll til toppen