CeraVe Micellar Cleansing Water 296 ml

Den milde, men effektive formelen til CeraVe Micellar Cleansing Water fjerner urenheter, smuss og sminke fra huden din, og etterlater huden ren og frisk.

kr 114,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.39

Ren og frisk hud med CeraVe Micellar Cleansing Water

Skjønnhet begynner med en sunn og ren hud. CeraVe forstår hvor viktig det er å gi huden din den omsorgen den fortjener. Med CeraVe Micellar Cleansing Water kan du nå oppnå den ultimate følelsen av friskhet og renhet i hver eneste rens. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan berike din daglige hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Micellar Cleansing Water er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe Micellar Cleansing Water

Effektiv Rensing

Dette micellære rensevannet er skapt for å gi deg en mild, men likevel effektiv rensing. Det fjerner sminke, smuss og urenheter fra huden din uten å tørke den ut.

Mild Mot Huden

CeraVe forstår viktigheten av å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette rensevannet er skånsomt mot huden og passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Hypoallergenisk

CeraVe Micellar Cleansing Water er hypoallergenisk og dermatologisk testet, noe som gjør det til et trygt valg for de med sensitiv hud.

Fuktighetsgivende

Dette rensevannet inneholder ceramider og hyaluronsyre for å bidra til å fukte og styrke hudens barriere.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Oppsummering

CeraVe Micellar Cleansing Water er din nøkkel til å oppnå ren, frisk hud hver dag. Med sin sofistikerte formulering gir dette rensevannet deg den ultimate følelsen av renhet og velvære. Ta vare på deg selv og din hud ved å inkludere CeraVe Micellar Cleansing Water i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe Micellar Cleansing Water. La huden din føles forfrisket og revitalisert, og nyt resultatene av en hud som ser sunn og strålende ut. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Oppnå ren, frisk hud med CeraVe Micellar Cleansing Water. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Micellar Cleansing Water 296 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 843960

Ingredienser

AQUA/WATER, GLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, NIACINAMIDE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, BHT, CERAMIDE NP, PHENOXYETHANOL, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe Micellar Cleansing Water 296 mlCeraVe Micellar Cleansing Water 296 ml
kr 114,00 ink. mva.
Skroll til toppen