CeraVe Fuktighetskrem 177 ml

Få myk og glatt hud med CeraVe Fuktighetskrem 177 ml. Den unike formelen fukter huden dypt og gjenoppretter dens beskyttende barriere.

kr 104,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.59

Gjenopprett hudens naturlige glød med CeraVe Fuktighetskrem

Ekte skjønnhet starter med sunn og strålende hud. CeraVe forstår at din naturlige skjønnhet er verdifull, og vi er her for å hjelpe deg med å gjenopprette hudens naturlige glød. Med CeraVe Fuktighetskrem kan du nå oppnå dyp fuktighet og en sunn hudoverflate som stråler av velvære. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan forvandle din daglige hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Fuktighetskrem er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe Fuktighetskrem

Dyp Fuktighet

Denne kremen er beriket med essensielle ceramider og hyaluronsyre som gir din hud dyp fuktighet og hydrering. Den etterlater huden din glatt og strålende.

Mild Mot Hudens Barriere

CeraVe forstår viktigheten av å styrke hudens naturlige barriere. Fuktighetskremen bidrar til å forbedre hudens barrierefunksjon, beskytte mot miljøpåvirkninger og bevare en sunn hud.

Lett og Rask Absorpsjon

Denne kremen har en lett konsistens som raskt absorberes, slik at du kan bruke den når som helst på dagen uten å føle deg klissete.

Passer for Ansikt og Kropp

CeraVe Fuktighetskrem er formulert for å brukes både på ansiktet og kroppen, og den er egnet for alle hudtyper.

CeraVe – Skjønnhet med helse i fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Anbefalt bruk

Påsmør så ofte som du trenger.

Oppsummering

CeraVe Fuktighetskrem er din nøkkel til å gjenopprette hudens naturlige glød. Med sin sofistikerte formulering gir denne kremen deg den ultimate følelsen av velvære og fuktighet. Ta vare på deg selv og din hud ved å inkludere CeraVe Fuktighetskrem i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe Fuktighetskrem. La huden din stråle og nyt resultatene av en sunn og strålende hudoverflate. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Gjenopprett hudens naturlige glød med CeraVe Fuktighetskrem. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe moisturising cream 177 ml

Leverandør: L’Oréal Norge AS avd. ACD

Varenummer: 963061

Ingredienser

aqua/water, glycerin, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, ceteareth-20, petrolatum, dimethicone, phenoxyethanol, behentrimonium methosulfate, potassium phosphate, ethylhexylglycerin, sodium lauroyl lactylate, disodium edta, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, sodium hyaluronate, tocopherol, ceramide eop

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe FuktighetskremCeraVe Fuktighetskrem 177 ml
kr 104,00 ink. mva.
Skroll til toppen