CeraVe Ansiktskrem 52 ml

Med CeraVe Ansiktskrem kan du oppnå dyp fuktighet og en sunn hudoverflate som utstråler velvære.

kr 104,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2.00

Opplev dypt næret hud med CeraVe Ansiktskrem

Sunn og strålende hud begynner med riktig pleie, og CeraVe forstår viktigheten av å gi huden din den næringen den trenger. Med CeraVe Ansiktskrem kan du oppnå dyp fuktighet og en sunn hudoverflate som utstråler velvære. La oss utforske hvordan dette fantastiske produktet kan forvandle din daglige hudpleierutine.

Skjønnhet i hver dråpe

CeraVe har alltid vært synonymt med sofistikert skjønnhet og pålitelighet innen hudpleie. Vår Ansiktskrem uten solfaktor er formulert for å gi deg den aller beste opplevelsen og fremme både helse og skjønnhet.

Fordeler med CeraVe Ansiktskrem

Dyp Fuktighet

Denne kremen er beriket med essensielle ceramider og hyaluronsyre som gir din hud dyp fuktighet og hydrering. Den etterlater huden din glatt og velpleid.

Mild Mot Hudens Barriere

CeraVe forstår viktigheten av å styrke hudens naturlige barriere. Ansiktskremen bidrar til å forbedre hudens barrierefunksjon, beskytte mot miljøpåvirkninger og opprettholde en sunn hud.

Lett og Rask Absorpsjon

Denne kremen har en lett konsistens som raskt absorberes, slik at du kan bruke den når som helst på dagen uten å føle deg klissete.

Passer for Ansiktet

CeraVe Ansiktskrem uten solfaktor er spesielt formulert for ansiktet og er egnet for alle hudtyper.

CeraVe – Skjønnhet Med Helse i Fokus

CeraVe har alltid vært forpliktet til å tilby kvinner som deg produkter som fremmer både skjønnhet og helse. Vi forstår at din velvære er viktig, og vi er stolte av å være en del av din hudpleierutine.

Anbefalt bruk

Påsmøres på ren og tørr hud morgen og kveld og ved behov.

Oppsummering

CeraVe Ansiktskrem er din nøkkel til å oppnå dyp næring og velpleid hud. Med sin sofistikerte formulering gir denne kremen deg den ultimate følelsen av velvære og fuktighet. Ta vare på deg selv og din hud ved å inkludere CeraVe Ansiktskrem uten solfaktor i din daglige hudpleierutine.

Investér i din skjønnhet og velvære i dag ved å bestille CeraVe Ansiktskrem. La huden din stråle og nyt resultatene av en sunn og strålende hudoverflate. Velg CeraVe, velg skjønnhet med helse i fokus.

Så hvorfor vente? Opplev dyp næring med CeraVe Ansiktskrem. Du vil bli forbløffet over resultatene.

Egenskaper

Navn: CeraVe Facial Moisturising Lotion ansiktskrem 52ml

Leverandør: L’Oréal Norge AS avd. ACD

Varenummer: 908738

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Potassium Phosphate, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Ceramide EOP.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
CeraVe AnsiktskremCeraVe Ansiktskrem 52 ml
kr 104,00 ink. mva.
Skroll til toppen