-15%

Belladot Strawberry Glide vannbasert glidemiddel jordbærsmak 80 ml

Belladot Strawberry Glide, et vannbasert glidemiddel med en deilig jordbærsmak som tilfører ekstra spenning og nytelse til dine intime stunder.

kr 109,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.62

Vannbasert glidemiddel med jordbærsmak

Produktinformasjon

Belladot Strawberry Glide, et vannbasert glidemiddel med en deilig jordbærsmak som tilfører ekstra spenning og nytelse til dine intime stunder. Dette glidemiddelet er tilgjengelig på vårt nettapotek og gir en silkemyk og smakfull opplevelse.

Belladot Strawberry Glide er spesielt formulert for å gi deg en jevn og langvarig glid under intime øyeblikk. Den vannbaserte formelen sikrer at glidemiddelet er lett å påføre og enkelt å vaske bort etter bruk. Den gir en naturlig følelse og reduserer friksjon for å sikre en behagelig og komfortabel opplevelse.

Med den herlige jordbærsmaken tilfører dette glidemiddelet en ekstra sensuell dimensjon til dine intime leker. Smaken er subtil og fruktig, og bidrar til å skape en mer leken og spennende opplevelse sammen med din partner eller alene.

Fordelene med Belladot Strawberry Glide er mange. Den er trygg og skånsom mot kroppen, da den er vannbasert og fri for parabener. Den kan brukes sammen med latekskondomer og alle typer sexleketøy, og den gir langvarig glid uten å tørke ut.

For å bruke Belladot Strawberry Glide, påføres en liten mengde på ønsket område og masseres forsiktig inn i huden. Det kan også påføres direkte på sexleketøy for ekstra glid og glede.

Egenskaper

Navn: Belladot Strawberry Glide vannbasert glidemiddel jordbærsmak 80 ml

Leverandør: Strindberg Wellness AB

Varenummer: 972777

Ingredienser

Aqua (water), glycerin, hydroxyethylcellulose, aroma, sodium benzoate, potassium Sorbate, citric Acid

Handlekurv
Belladot Strawberry GlideBelladot Strawberry Glide vannbasert glidemiddel jordbærsmak 80 ml
kr 109,90 ink. mva.
Skroll til toppen