The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer ansiktskrem 50ml

Denne kremen er spesielt formulert for å tilføre huden din rikelig med fuktighet samtidig som den gir den næring og beskyttelse med hjelp av et kompleks av vitamin B, C og E.

kr 104,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 2.08

Gi huden din en vitaminboost

Produktinformasjon

Gi huden din en vitaminboost med The Inkey List Vitamin B, C og E Fuktighetskrem! Denne kremen er spesielt formulert for å tilføre huden din rikelig med fuktighet samtidig som den gir den næring og beskyttelse med hjelp av et kompleks av vitamin B, C og E. Vitamin B hjelper til med å balansere hudens naturlige oljeproduksjon, vitamin C gir huden din glød og beskytter mot miljøskader, og vitamin E bidrar til å mykgjøre og styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Få en strålende og sunn hud med denne fuktighetskremen som er perfekt for alle hudtyper, spesielt de som trenger ekstra fuktighet og næring. Den lette og ikke-fete konsistensen gjør at kremen trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og glatt.

  • Beskytter mot miljøskader med vitamin C
  • Balanserer oljeproduksjonen med vitamin B
  • Mykgjør og styrker hudens beskyttelsesbarriere med vitamin E

Egenskaper

Navn: The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer ansiktskrem 50ml

Leverandør: 

Varenummer: 819509

Ingredienser

Water (Aqua/Eau), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Lecithin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Handlekurv
The Inkey List Vitamin B, C and E Moisturizer ansiktskrem 50ml
kr 104,00 ink. mva.
Skroll til toppen