The Inkey List Succinic Acid Treatment 15 ml

Serumet er egnet for alle hudtyper, og kan brukes både som en forebyggende behandling og som en behandling for eksisterende kviser og urenheter.

kr 132,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml kr. 8,80

Få en renere og klarere hud med The Inkey List Succinic Acid Treatment

Produktinformasjon

Serumet er egnet for alle hudtyper, og kan brukes både som en forebyggende behandling og som en behandling for eksisterende kviser og urenheter. Produktet er formulert med en lett konsistens, trekker raskt inn i huden uten å tørke den ut, og etterlater den myk og glatt.

Behandle kviser og urenheter med The Inkey List Succinic Acid Treatment

The Inkey List Succinic Acid Treatment er et avansert hudpleieprodukt som er utviklet spesielt for å bekjempe kviser og urenheter på flere nivåer.

  1. Serumet bidrar til å fjerne overflødig talg og smuss som kan tette porene og forårsake kviser.  Produktet en høy konsentrasjon av succinsyre, som er kjent for sine antibakterielle egenskaper og evnen til å redusere inflammasjon i huden samt rødhet.
  2. 2% Ravsyren i produktet har en peeling-effekt for å eksfoliere huden skånsomt og renser porene, og 2% nsvovel og hyaluronsyren som fjerner overflødig olje og renser porene samtidig som den fukter huden.
  3. 1% salisylsyre i produktet gir en målrettet behandling som reduserer urenehter og hudormer, samtidig som den er skånsom mot huden.

Anbefalt bruk

Kan påføres lokalt opptil tre ganger om dagen. Legg en liten mengde direkte på det berørte området. La den ligge i 10 minutter før påføring av andre produkter over.

 

Egenskaper

Navn: The Inkey List Succinic Acid Treatment 15 ml

Leverandør:

Varenummer: 925104

Ingredienser

Water (Aqua/Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Stearic

Acid, Cetearyl Alcohol, Colloidal Sulfur, Glycerin, Succinic Acid, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Squalane, Benzyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Malachite Extract, Sorbitan Isostearate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, CI 75810 (Chlorophyllin-Copper-Complex).

Handlekurv
The Inkey List Succinic Acid Treatment 15 ml
kr 132,00 ink. mva.
Skroll til toppen