-40%

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Light 40 ml

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Light er en mild og nærende dagkrem som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud og gir fuktighet i opptil 48 timer.

Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.45

Produktinformasjon

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Light er en mild og nærende dagkrem som er spesielt egnet for personer med sensitiv hud og gir fuktighet i opptil 48 timer. Kremen inneholder en unik formel med La Roche-Posay’s termal vann, glyserin og niacinamid, som skal hjelpe til å berolige, myke opp og beskytte huden mot ytre påvirkninger. Kremen har også en lys og non-greasy tekstur som skal gi en jevn og naturlig finish. Kremen skal påføres etter rengjøring av huden og kan brukes om morgenen før sminke. Den er fri for parabener, parfyme og farge.

Kan brukes til babyer fra 3 måneder, barn og voksne

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Sensitive Light 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 951614

Ingredienser

AQUA / WATER, GLYCERIN, SQUALANE, DIMETHICONE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, NIACINAMIDE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, MYRISTYL MYRISTATE, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE SE, SODIUM HYDROXIDE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Light 40 mlLa Roche-Posay Toleriane Sensitive Light 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 249,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen