-15%

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml er en beroligende øyekrem som er spesielt utviklet for å pleie og beskytte den sensitive og allergiske huden rundt øynene.

Opprinnelig pris var: kr 234,00.Nåværende pris er: kr 199,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3337875757515 SKU 841315 Kategorier , , , Stikkord , ,

Pris pr. ml: kr. 11.70

Øyekrem

Produktinformasjon

Beroligende øyekrem

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml er en beroligende øyekrem som er spesielt utviklet for å pleie og beskytte den sensitive og allergiske huden rundt øynene. Kremen bidrar til å redusere irritasjon, rødhet og kløe, samtidig som den gir fuktighet og næring til huden.

Mild og effektiv formulering

Formulert med milde ingredienser som er skånsomme mot den sensitive huden rundt øynene, er La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml en effektiv øyekrem som gir umiddelbar lindring og komfort. Kremen er også fri for duft og parabener, og er derfor egnet for personer med sensitiv hud.

Høy toleranse og beskyttelse

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml har en høy toleranse og beskyttelse mot ytre påvirkninger som kan forverre allergiske reaksjoner. Kremen er dermatologisk testet og egnet for personer med allergier og intoleranser, og kan brukes både morgen og kveld for å gi en umiddelbar følelse av lindring og fuktighet.

Hypoallergen og dermatologisk testet. Produktet inneholder ikke parfyme.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 841315

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Pentylene Glycol, Niacinamide, Cellulose, Zea Mays Starch/Corn Starch, Polysorbate 20, Saliva Miltiorrhiza Root Extract, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sphingomonas Ferment Extract, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Ttrisodium Ethylenediamine Disuccinate, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester (F.I.L. B271448/1).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
La Roche-Posay Toleriane Dermallergo EyesLa Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml
Opprinnelig pris var: kr 234,00.Nåværende pris er: kr 199,00. ink. mva.
Skroll til toppen