-23%

IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb 4 gram

IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb, en vakker leppestift som gir intens farge og en matt finish til leppene dine.

Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 169,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074761074 SKU 865866 Kategorier , , ,

Pris pr. g.: kr. 54.75

Leppestift med intens farge

Produktinformasjon

IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb, en vakker leppestift som gir intens farge og en matt finish til leppene dine. Denne matte leppestiften fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg en dristig og sofistikert look.

IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb har en rik og kremet formel som glir jevnt på leppene. Den gir en intens fargeutbetaling med bare én påføring, og den matte finishen gir en elegant og moderne stil.

Leppestiften er beriket med nærende ingredienser som naturlig olivenolje og E-vitamin, som bidrar til å holde leppene myke og fuktige. Den langvarige formelen sikrer at fargen holder seg frisk og vakker gjennom dagen.

IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb har en nydelig jordbærfarge som gir et friskt og ungdommelig utseende. Den er perfekt for å legge til et pop av farge til ethvert antrekk eller anledning.

For å bruke IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb, påfør leppestiften direkte på leppene med jevne strøk. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene for en nøyaktig og presis påføring. Du kan også bruke en leppebørste for en enda mer definert applikasjon.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb 4 gram

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 865866

Ingredienser

Diisostearyl Malate, Synthetic Wax, Cera Microcristallina, Silica, Polybutene, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Rubus Chamaemorus Seed Oil, [+/-]- C.I. 45410, C.I. 77492, C.I. 75470, C.I. 77891

Handlekurv
IDUN Minerals Matte leppestift JordgubbIDUN Minerals Matte leppestift Jordgubb 4 gram
Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 169,00. ink. mva.
Skroll til toppen