Gum Paroex desinfiserende munnskyll 300 ml

Gum Paroex Desinfiserende Munnskyll er spesielt utviklet for å gi deg en omfattende og skånsom beskyttelse mot bakterier i munnhulen.

kr 119,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 070942302289 SKU 936418 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 0.40

Desinfiserende munnskyll

Produktinformasjon

Gum Paroex Desinfiserende Munnskyll er spesielt utviklet for å gi deg en omfattende og skånsom beskyttelse mot bakterier i munnhulen. Den avanserte formelen bidrar til å opprettholde en frisk og sunn munnhygiene, samtidig som den beskytter mot tannkjøttproblemer og plakk. Med en behagelig smak gir denne munnskyllen deg en forfriskende opplevelse etter hver bruk.

Fordeler med Gum Paroex desinfiserende munnskyll

  • Effektiv desinfisering: Gum Paroex Desinfiserende Munnskyll er beriket med desinfiserende egenskaper som hjelper til med å redusere og kontrollere bakterier i munnhulen. Dette bidrar til å beskytte mot dårlig ånde og plakk, samtidig som det fremmer god munnhygiene.
  • Forebygging av tannkjøttproblemer: Den skånsomme formelen bidrar til å beskytte tannkjøttet mot betennelse og irritasjon. Ved regelmessig bruk kan denne munnskyllen bidra til å forebygge tannkjøttproblemer og holde tannkjøttet sunt og sterkt.
  • Langvarig friskhet: Nyt den forfriskende smaken som etterlater deg med en ren og oppkvikkende følelse i munnen. Den langvarige friskheten bidrar til å gi deg selvtillit gjennom hele dagen.
  • Praktisk størrelse: Med sin praktiske størrelse på 300 ml er denne munnskyllen enkel å bruke og ideell for daglig bruk. Ta den med deg på reise eller bruk den hjemme for en grundig og enkel munnpleie.

Egenskaper

Navn: Gum Paroex desinfiserende munnskyll 300 ml

Leverandør: Sunstar Butler

Varenummer: 936418

Ingredienser

0,12% klorheksidin

Handlekurv
PlassholderGum Paroex desinfiserende munnskyll 300 ml
kr 119,00 ink. mva.
Skroll til toppen