Eucerin Sun Dry Touch SPF30 200 ml

Eucerin Sun Dry Touch SPF30 er en avansert solkrem som gir middels solbeskyttelse med en matt finish.

kr 314,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005800264887 SKU 849507 Kategorier , , Stikkord , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1,57

Solbeskyttelse med en matt finish

Produktinformasjon

Eucerin Sun Dry Touch SPF30 er en avansert solkrem som gir middels solbeskyttelse med en matt finish. Den lette og oljefrie formelen absorberes raskt i huden, og etterlater en behagelig og tørr følelse uten å føles fet eller klissete. Den bredspektrede SPF 30 beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, og hjelper til med å forhindre solbrenthet og solrelaterte hudproblemer.

Fordeler med Eucerin Sun Dry Touch SPF30 

  • Middels solbeskyttelse: Eucerin Sun Dry Touch SPF30 gir en pålitelig bredspektret SPF 30 beskyttelse mot solens skadelige stråler. Den hjelper til med å forhindre solbrenthet og beskytter mot hudskader forårsaket av solen.
  • Matt finish: Den spesielle formelen gir en matt finish på huden, noe som gjør den ideell for de som ønsker en solkrem som ikke etterlater en fet eller glinsende overflate.
  • Lett og oljefri: Solkremen har en lett og oljefri konsistens som raskt absorberes i huden. Den føles behagelig på huden og er egnet for alle hudtyper, inkludert fet og akneutsatt hud.
  • Vannfast: Eucerin Sun Dry Touch er vannfast, noe som gjør den ideell for utendørsaktiviteter og bading. Den gir ekstra beskyttelse selv etter kontakt med vann.

Opplev den avanserte solbeskyttelsen med en matt finish med Eucerin Sun Dry Touch SPF30. Ta vare på din hud og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter huden din mot solens skadelige virkninger. Velkommen til en verden av lett og behagelig solpleie for en matt og tørr følelse!

Egenskaper

Navn: Eucerin Sun Dry Touch SPF30 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 849507

Ingredienser

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tapioca Starch, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Triacontanyl PVP, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Handlekurv
Eucerin Sun Dry Touch SPF30 200 mlEucerin Sun Dry Touch SPF30 200 ml
kr 314,00 ink. mva.
Skroll til toppen