-30%

Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+ 50 ml

Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+ er en avansert solkrem som gir effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler samtidig som den hjelper til med å redusere synligheten av pigmentflekker.

Opprinnelig pris var: kr 379,00.Nåværende pris er: kr 265,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005900911711 SKU 944663 Kategorier , , Stikkord , , , ,

Pris pr. ml: kr. 6,14

Effektiv beskyttelse mot sol og pigmentflekker

Produktinformasjon

Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+ er en avansert solkrem som gir effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler samtidig som den hjelper til med å redusere synligheten av pigmentflekker. Den bredspektrede SPF 50+ beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, som er hovedårsaken til hudens pigmentflekker og tidlig aldring. Den naturlige fargetonen bidrar til å gi huden en jevn og feilfri look, samtidig som den beskytter huden mot videre pigmentering.

Fordeler med Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+

  • Høy solbeskyttelse: Kremen gir en høy og bredspektret solbeskyttelse med SPF 50+. Den hjelper til med å forhindre solbrenthet, beskytter mot skader forårsaket av solen, og reduserer risikoen for fremtidige pigmentflekker.
  • Reduserer pigmentflekker: Den spesielle formelen inneholder ingredienser som bidrar til å redusere synligheten av eksisterende pigmentflekker og hindre dannelsen av nye. Dette gjør den ideell for de som ønsker å oppnå en jevnere hudtone og redusere uønsket hyperpigmentering.
  • Fargetone for en feilfri look: Den lette fargetonen gir huden en jevn og naturlig glød, som bidrar til å skjule ujevnheter og gi en feilfri look. Den kan brukes alene eller som en base under sminke for en jevnere og mer ensartet hudtone.
  • Skånsom og behagelig: Eucerin er kjent for å utvikle produkter som er skånsomme mot huden, og denne solkremen er ingen unntak. Den er dermatologisk testet, fri for parabener og parfyme, noe som gjør den velegnet selv for sensitiv hud.

Opplev den avanserte solbeskyttelsen og pigmentflekk-korrigerende egenskapene til Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+. Ta vare på huden din, og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter og forbedrer hudens utseende samtidig. Velkommen til en verden av skånsom og effektiv solpleie med en naturlig fargetone!

Egenskaper

Navn: Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+ 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 944663

Ingredienser

Handlekurv
Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+Eucerin Pigment Control Sun Tinted SPF50+ 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 379,00.Nåværende pris er: kr 265,00. ink. mva.
Skroll til toppen