Bioderma Nodé Fluid Shampoo 400 ml

kr 239,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.60

Såpefri sjampo for daglig bruk

Produktinformasjon

Bioderma Nodé Fluid Shampoo er en mild sjampo som er spesielt utviklet for daglig bruk til alle hårtyper. Den rengjør håret forsiktig og respekterer hodebunnens balanse. Sjampoen er fri for såpe og har en mild duft.

Mild rensing for alle hårtyper

Bioderma Nodé Fluid Shampoo gir skånsom rensing for alle hårtyper. Den respekterer hodebunnens balanse og etterlater håret mykt og glansfullt.

Soap-free formula

Sjampoen er fri for såpe og respekterer hudens naturlige pH-verdi. Dette gjør at den er skånsom mot hodebunnen og kan brukes daglig.

Mild duft

Bioderma Nodé Fluid Shampoo har en mild duft som ikke er påtrengende. Den er derfor ideell for de som ønsker en skånsom sjampo uten for mye lukt.

Egenskaper

Navn: Bioderma Nodé Fluid Shampoo 400 ml

Leverandør: Alldis As

Varenummer: 941722

Ingredienser

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, PEG-15 COCOPOLYAMINE, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, LACTIC ACID, SODIUM CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, QUATERNIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUMHYDROXIDE, FRAGRANCE(PARFUM). [ND003]

Handlekurv
Bioderma Nodé Fluid Shampoo 400 ml
kr 239,00 ink. mva.
Skroll til toppen