-23%

Avène eye make-up remover 125 ml

Avène eye make-up remover er den perfekte løsningen for å fjerne sminken fra øynene dine på en skånsom og effektiv måte.

Opprinnelig pris var: kr 154,00.Nåværende pris er: kr 119,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 3282779051378 SKU 902195 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.23

Fjern sminken på en skånsom og effektiv måte

Produktinformasjon

Avène eye make-up remover er den perfekte løsningen for å fjerne sminken fra øynene dine på en skånsom og effektiv måte. Denne 125 ml flasken er spesielt utviklet for å fjerne selv den mest stædige sminken uten å irritere øynene dine. Her er noen av fordelene du vil oppleve ved bruk av denne øyesminkefjerneren:

Skånsom og effektiv fjerning av øyesminke

Avène øyesminkefjerner er formulert med milde ingredienser som fjerner sminken skånsomt uten å tørke ut huden rundt øynene dine. Den er også testet under oftalmologisk kontroll, noe som betyr at den er trygg å bruke selv for de med sensitive øyne eller kontaktlinsebrukere.

Beroligende egenskaper for sensitiv hud rundt øynene

Denne øyesminkefjerneren er også beriket med Avène termisk kildevann, som har beroligende egenskaper for å redusere irritasjon og rødhet rundt øynene dine. Dette gjør den til et utmerket valg for personer med sensitiv hud.

Praktisk størrelse for daglig bruk og på reise

Med sin praktiske størrelse på 125 ml, er Avène øyesminkefjerner perfekt for daglig bruk og på reise. Den er enkel å bruke og tar bare noen sekunder å påføre. Påfør en liten mengde på en bomullsdott, og tørk av sminken forsiktig.

Egenskaper

Navn: Avène eye make-up remover 125 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 902195

Ingredienser

AVENE AQUA; TRIETHANOLAMINE (TEA); SODIUM CHLORIDE; POLOXAMER 188; ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER; PHENETHYL ALCOHOL; SORBITOL; WATER (AQUA)

Handlekurv
Avène eye make-up removerAvène eye make-up remover 125 ml
Opprinnelig pris var: kr 154,00.Nåværende pris er: kr 119,00. ink. mva.
Skroll til toppen