-32%

A-Derma Exomega Control Balm 400ml

A-Derma Exomega Control Balm 400ml er en effektiv løsning for å lindre tørr og irritert hud.

Opprinnelig pris var: kr 439,00.Nåværende pris er: kr 299,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.10

Beroligende balsam for hele familien

Produktinformasjon

Lindrer tørrhet og irritasjon

A-Derma Exomega Control Balm 400ml er en effektiv løsning for å lindre tørr og irritert hud. Den er spesielt formulert for å hjelpe med å gjenopprette huden din til sin naturlige, sunne tilstand. Denne balsamen inneholder en unik blanding av aktive ingredienser som beroliger huden, og reduserer rødhet og kløe. Med regelmessig bruk vil huden din føles mykere og mer hydrert.

A-Derma Exomega Control Balm passer for hele familien

Kremen er en perfekt løsning for hele familien. Den er mild og trygg nok til å brukes på babyer, barn og voksne med alle hudtyper. Den er også egnet for personer med sensitiv hud og eksem. Denne balsamen gir langvarig fuktighet og beskyttelse, og kan brukes over hele kroppen for å berolige tørr og irritert hud.

Klinisk bevist effektivitet

Kremen er en klinisk bevist effektiv løsning for å lindre tørr og irritert hud. Studier har vist at den aktive ingrediensen i denne balsamen, Rhealba havrekjerneekstrakt, har anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper som bidrar til å styrke hudens beskyttelsesbarriere. Med regelmessig bruk vil huden din føles mykere og mer hydrert, og rødhet og kløe vil reduseres.

Egenskaper

Navn: A-Derma Exomega Control Balm 400ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 843213

Ingredienser

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT, BENZOIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE , OENOTHERA BIENNIS OIL , PEG-100 STEARATE , POLYACRYLATE-13 , POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

Handlekurv
A-Derma Exomega Control BalmA-Derma Exomega Control Balm 400ml
Opprinnelig pris var: kr 439,00.Nåværende pris er: kr 299,00. ink. mva.
Skroll til toppen